تصور می شود که ترکیبات فنلی موجود در روغن زیتون خوراکی فوق بکر به متابولیسم گلوکز کمک کرده و حساسیت و اثربخشی انسولین را بهبود می بخشد.
یک تجزیه و تحلیل بزرگ نشان داد که گنجاندن روغن زیتون در رژیم غذایی روزانه می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 13 درصد کاهش دهد. در مقایسه با رژیم غذایی کم چرب، رژیم غذایی سرشار از روغن زیتون نیز به عادی سازی گلوکز خون در افرادی که قبلاً دیابت نوع 2 داشتند، کمک می کند.
این اثرات سودمند زمانی که با رژیم غذایی مدیترانه ای ترکیب می شود، حتی آشکارتر می شود. یک مطالعه نشان داد که رژیم غذایی مدیترانه ای غنی شده با آجیل یا روغن زیتون فوق بکر خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا بیش از 50 درصد کاهش می دهد ( 12 ).
پیام کلیدی: روغن زیتون فوق بکر ممکن است روغن زیتون ارگانیک به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند، که می تواند به محافظت در برابر دیابت نوع 2 یا مدیریت دیابت از قبل موجود کمک کند.
روغن زیتون فوق بکر بهترین روغن پخت و پز است.
روغن های پخت و پز زیادی وجود دارد که ادعا می کنند بهترین هستند.
با این حال، وقتی عوامل اصلی روغن زیتون رویال را که بر نحوه واکنش روغن به دماهای بالا تأثیر میگذارند – پایداری اکسیداتیو و نسبت چربیهای تک غیراشباع – در نظر بگیرید، روغن زیتون فوق بکر شماره یک است.
در حالی که روغن نارگیل بکر پایداری اکسیداتیو مشابهی دارد (به دلیل محتوای چربی اشباع شده بالا)، آنتی اکسیدان بسیار کمی دارد. در مقایسه، روغن زیتون فوق بکر غنی از آنتی اکسیدان های مفیدی مانند توکوفرول ها و هیدروکسی تیروزول است.
علاوه بر این، اگر به طور منظم از روغن زیتون 3 لیتری استفاده می کنید، باید اثرات شناخته شده چربی های اولیه آن را در نظر بگیرید. چربی اشباع شده (روغن نارگیل) دارای مزایای شناخته شده صفر است، در حالی که به نظر می رسد چربی تک غیراشباع (روغن زیتون) به طور قابل توجهی برای سلامت قلب در طولانی مدت مفید است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.