در دستور العمل های خوشمزه یا شیرین، پسته به روش های مختلفی وجود دارد. پسته را هم بچشید تا طعم لطیفی به غذاهای شما بدهد.
برای نگهداری بهینه پسته عالی، آنها را در جای خشک و خنک و دور از نور نگهداری کنید. به این ترتیب حدود شش ماه می توانید از آنها نوش جان کنید.
برای افرادی که از نارسایی کلیه رنج می برند توصیه می شود بر مصرف پسته نظارت داشته باشند و از آن سوء استفاده نکنند.
چه کسی تا به حال برای باز کردن پسته مشکل زیاد نداشته است؟ علم توضیحی دارد.
در آگوست 2021، یک مطالعه نشان داد که چرا شکستن پوسته پسته بسیار دشوار است. به گفته مجله Science این به دلیل ساختار خاص سلول های پوسته است. دومی دارای غشای مقاوم است.
استحکام پسته با در هم تنیدگی پوسته ها نیز مرتبط است. بر خلاف سلولهای گردو، سلولهای پوست پسته توسط ساختارهای مفصلی به هم متصل شدهاند که با مفصل ران انسان قابل مقایسه است.
ویژگیهایی که میتوان برای ایجاد تجهیزات ضربهگیر مانند کلاه ایمنی و سپر خودرو جابهجا شد.
درختان پسته از خانواده Anacardiaceae هستند. درختی از خاور میانه، مدیترانه و کالیفرنیا، برای بذرش رشد میکند: پسته. پسته با رنگ سبز روشن، مادلین پروست بسیاری از مردم است.
طعم لطیف و مطمئن آن غذای ضروری فرهنگ آشپزی ایران است. پسته علاوه بر این ویژگی های ارگانولپتیک، آجیل غنی از مواد مغذی با مشخصات تغذیه ای سالم است.
فیبرها و چربی های خوب وجود دارند که به کاهش خطر آسیب شناسی های قلبی عروقی یا عوارض عروقی دیابت کمک می کنند.
سالم برای قلب، برای ذهن، آنها همچنین حامل کاروتنوئیدها هستند: لوتئین و زآگزانتین. همراه با روی، آنها به کاهش آسیب های بینایی ناشی از افزایش سن کمک می کنند.
در سمت پیری، پوست و مو به لطف مسی که پسته حمل می کند، از جوانی تازه بهره مند می شود.
علاوه بر این، شواهد علمی نشان می دهد که پسته به کاهش استرس اکسیداتیو، التهاب، کنترل وزن و قند خون کمک می کند. نام لاتین: Pistachio vera L. خانواده گیاه شناسی: Anacardiaceae. قسمت مورد استفاده: بادام.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.