من چند سالی است که از قابلمه های چدنی در آشپزخانه استفاده می کنم باید بگویم که نظر من در مورد این ماده بسیار مثبت است و اعتراف می کنم که نتایج به دست آمده بسیار رضایت بخش است.
قابلمه چدن کاندید بر پایه کربن و آهن از طریق یک فرآیند کار گرم به دست می آید همجوشی مواد آهنی در دمای 1200 درجه انجام می شود.
انواع مختلف پخت و پز طعم، کیفیت و ویژگی های غذا را تغییر می دهد و استفاده از تابه های ساخته شده از چدن، ماده ای که سنگین تر و رسانای کمتری نسبت به مس است، اجازه می دهد تا گرما به غذا تابیده شود و حفظ شود.
عایق می شود و به لطف این خاصیت گرما را جمع می کند، به آرامی گرم می شود و به همان آرامی و به صورت همگن و یکنواخت در غذا پخش می شود.
این آلیاژ عایق است و به لطف این خاصیت گرما را جمع می کند، به آرامی گرم می شود و به همان آرامی و یکنواخت و یکنواخت در غذا پخش می شود.
با اینکه از قبل یک بشقاب چدنی در ظروفم دارم، اما این مدل شیاردار و برای کباب پز را انتخاب کردم، چون هم می توان از آن به عنوان تابه گریل و هم به عنوان تابه استفاده کرد.
من از این ظرف چند وجهی عمدتاً به صورت بشقاب روی اجاق گاز با اندازه مناسب استفاده کردم اما امکان قرار دادن آن روی 2 شعله به هم پیوسته نیز وجود دارد و برای پخت ماهی و سبزیجات کبابی و انواع گوشت استفاده کردم.
باید بگویم که همه پخت و پز موفقیت آمیز بود، اما گوشت های کبابی کاملا.
در واقع آبهای موجود در گوشت به تدریج، آهسته و جزئی خارج میشوند: این امر باعث میشود که چربیها نسوزند و طعم تلخی به خود نگیرند و پوستهای روی سطح ایجاد شود که میتواند مایعات را در داخل نگه دارد. برای شل شدن فیبرهای عضلانی ضروری است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.