باقلوای پسته خندان فوقالعاده قندی و شیرین است
بنابراین ماندگاری نسبتاً زیادی دارد.
حدود دو هفته در یک ظرف در بسته نگهداری می شود. اگر دوست دارید باقلوایتان ترد باشد آن را در انبار نگهداری کنید.
اگر جویدنی آن را دوست دارید، یخچال را انتخاب کنید.
آیا می توان باقلوا را فریز کرد؟
بله حتما می توانید باقلوا را فریز کنید.
فقط بگذارید کاملا خنک شود، آن را در یک لایه بسته بندی نگهداری و سپس یک لایه فویل آلومینیومی بپیچید.
برای محافظت بیشتر با یک لایه دیگر از فویل آلومینیومی ادامه دهید. تا سه ماه فریز کنید. یک شب در یخچال ذوب کنید.
نکات برتر باقلوا نیکول
وقتی نیکول مکلافلین (معروف به نیکول مک مام)، تهیهکننده آشپزی، این دستور پخت باقلوا را امتحان کرد، آن را «دسر آمادهشده عالی» اعلام کرد. در اینجا چند مورد از بهترین نکات و ترفندهایی که او در این راه آموخته است:
· برای صرفه جویی در وقت، آجیل ها را در غذاساز خرد کنید.
· با پوشاندن پشته با دستمال کاغذی یا پارچه مرطوب، از مرطوب ماندن ورق های فیلو در طول فرآیند لایه بندی اطمینان حاصل کنید.
· نگران پاره شدن خمیر هنگام مسواک زدن با کره هستید؟ نباش!
اگر نگران هستید، نیکول پیشنهاد می کند به جای مسواک زدن، کره ذوب شده را روی خمیر فیلو بین لایه ها اسپری کنید.
· اگر خمیر فیلو در حین کار با آن به دستانتان چسبید، یک کاسه آب در کنار ایستگاه آماده سازی خود قرار دهید.
مرطوب نگه داشتن نوک انگشتان از چسبیدن آنها جلوگیری می کند.
· وقتی زمان غذا خوردن فرا رسید، در نظر بگیرید که تکه های باقلوا را در آسترهای کیک سرو کنید (و ذخیره کنید) تا انگشتان چسبنده در غنچه قرار گیرند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.