کباب پزهای خانگی، و همچنین دارای انواع لوازم جانبی برای تطبیق پذیری بیشتر. کاربران نهایی کباب پزهای تجاری شامل عملیات انتفاعی مانند رستوران ها، غذاخوری ها، فروشندگان مواد غذایی و عملیات کباب کردن در نمایشگاه های مواد غذایی، مسابقات گلف و سایر رویدادهای خیریه و همچنین اجاق های مسابقه هستند.
دستگاه گریل و یا همان کباب پز از اصالت برخوردار است و بسیاری از کبابپزهای تجاری دارای طرحهایی منحصر به فرد برای سازنده مربوطه خود هستند.
در آلمان، برجسته ترین شکل کباب کردن در فضای باز، استفاده از توری روی بستری از زغال سوخته است. مراقب باشید که زغال چوب شعله ایجاد نکند.
اغلب آبجو را روی سوسیس یا گوشت می پاشند و برای فرونشاندن شعله استفاده می کنند. گوشت را معمولاً قبل از کباب کردن مرینیت می کنند. علاوه بر زغال، گاهی اوقات از منابع گرمایی گاز و برق نیز استفاده می شود. روش های دیگر کمتر مورد استفاده قرار می گیرند.
در سوئد، کباب کردن مستقیم روی ذغال داغ برجسته ترین شکل کباب کردن است. معمولاً گوشت ته قنداق بوستون، تکه های گوشت خوک یا فیله گوشت خوک است. پختن گوشت و سبزیجات با هم روی سیخ نیز رایج است که به آن گریلسپت می گویند.
در بریتانیا، کشورهای مشترک المنافع و ایرلند، کباب کردن به طور کلی به پختن غذا به طور مستقیم زیر منبع حرارت مستقیم و خشک اشاره دارد. گریل معمولاً قسمت جداگانه ای از اجاق است که در آن غذا درست در زیر عنصر قرار می گیرد.
کباب کردن در فضای باز روی توری ممکن است به عنوان باربیکیو شناخته شود، اگرچه در ایالات متحده، اصطلاح کباب به پختن گوشت از طریق حرارت غیر مستقیم و دود اشاره دارد.
کباب ممکن است به خود غذای کبابی، به نوع متمایز گوشت پخته شده به نام کباب جنوبی، به دستگاه کباب کردن مورد استفاده برای پخت غذا کباب پز یا رویداد اجتماعی پختن و خوردن چنین غذایی اشاره داشته باشد که ممکن است همچنین آشپز یا braai نامیده شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.